Blogger tarafından desteklenmektedir.

27 Ocak 2011 Perşembe

The Lost - Kayıp (2009)

The Lost - Kayıp (2009)

Yapım:2009 ~ ABD,  İspanya
Tür: Gerilim,  Gizem
Yönetmen: Bryan Goeres
Oyuncular: Dina Meyer,  Lacey Chabert,  Armand Assante,  Ariadna Zhang,  Bert Palmen,  Cristina García Borràs,  David Selvas,  Ferran Lahoz,  Jorge Bosch,  Miquel Gelabert,  Momo Ballesteros,  Ricard Sales,  Sergi Mateu,  Tamara Hubert,  Toby Harper
Senaryo: Jay Beattie,  Dan Dworkin

                Kevin, kitapları çok satanlar listesine girmiş Amerikalı bir psikiyatristtir. Son kitabının promosyon gezisi sırasında, eski bir hastasının kızkardeşi onu ziyaret eder. Ondan üç yıl önce teşhis koyduğundan beri bir akıl hastanesinde tehlikeli hastalar bölümünde yatan kardeşini görmek için İspanya’ya geri dönmesini ister.
Bir zamanlar yaşadığı ve çalıştığı şehre dönüşüyle bilinçaltındaki sis perdesi aralanmaya ve geçmişinde gizli kalmış hatıraları bir bir hatırlamaya başlar. Gerilimden ziyade gizemi iyi kullanmış bir film. Sıkılacağımı düşünerek başladımsa da bittiğini bittiğinde anlayabildim.erçekten sürükleyici bir film olmuş.Oyunculuktan konuya kadar herşey bir bütün olmuş.Ama sonuç tarz filmlerin sonundan faklı olmamış beklenilir bir sondu ama kesinlikle izlenebilir bir film pişman olacağınızı düşünmüyorum.


IMDB Adresi : http://www.imdb.com/title/tt0831916/
Sinemalar Adresi : http://www.sinemalar.com/film/30533/the-lost




0 yorum:

Yorum Gönder