Blogger tarafından desteklenmektedir.

19 Mart 2018 Pazartesi

Baywatch

Baywatch - Sahil Güvenlik


Yapımı : 2017 - ABD
Tür : Komedi, Suç, Aksiyon
Süre: 121 Dak.
Yönetmen : Seth Gordon
Oyuncular : Dwayne Johnson, Zac Efron, Alexandra Daddario, Priyanka Chopra, Kelly Rohrbach, Jon Bass




Son derece iyi ve işini severek yapan bir cankurtaran olan Mitch Buchanon (Dwayne Johnson), kendisi gibi işinde en iyilerden oluşan bir ekibin liderliğini yapmaktadır. Ekibe yeni katılan eski olimpiyat şampiyonu yüzücü Matt Brody (Zac Efron) ile yıldızları ilk başta barışmaz. Plajın sahibi el değiştirip Victoria Leeds (Priyanka Chopra) adında bir kadına geçtikten sonra sahilde daha önce olmayan uyuşturucu kullanımı ve cinayetler başlamıştır. Durumu yolunu koymak isteyen Mitch, Matt ile tüm fikir ayrılıklarını bir kenara bırakarak tehlikeli bir çeteyle mücadele edecek, kendi yetkilerini aşarak adeta polis gibi savaşacaktır. 69.000.000$ bütçeli film, yaklaşık 176.928.000$ hasılat elde etmiş.
Film adından da anlaşılacağı üzere bir zamanların sahil güvenlik dizisinden esinlenilmiş. Sıkılmadan izleyebileceğiniz ama bazı sahnelerin atlanması gerekebileceği bir film. Bazı bazı komiklikler falan hoş olmuş. Müzikleri ve oyuncaların seçimi de çok başarılı olmuş.Düz başlayıp düz biten ana hedeften hiç şaşmayan süpriz olmayan normal bir film. İzleyin ama yüksek puan vermeyin tarzı bir film olmuş.




Baywatch (2017) on IMDb






1 yorum:

  1. I needed something light to watch after a long day of dealing with boredom and a**h***s. This was the first thing that showed up on my Prime Video to watch; at first I was reluctant, but what can I say? My guess is that all of the bad reviews lack a sense of humor and probably shouldn't have watched this in the first place. movies2k putlocker los movies

    YanıtlaSil