Blogger tarafından desteklenmektedir.

8 Eylül 2019 Pazar

Avengers: Endgame

Avengers: Endgame


Yapımı : 2019 - ABD
Tür : Bilim Kurgu , Aksiyon, Macera
Süre: 181 Dak.
Yönetmen : Anthony Russo, Joe Russo
Oyuncular : Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Chris Hemsworth, Chris Evans, Mark Ruffalo, Benedict Cumberbatch, Zoe Saldana, Jeremy Renner, Brie Larson




Doktor Strange, Gamora, Drax, Mantis, genç Örümcek Adam, Black Panther, Bucky Barnes, Groot, Scarlet Witch, Vision, Star Lord, Maria Hill, The Wasp ve Nick Fury gibi pek çok kahraman, Thanos'un Sonsuzluk Eldiveni'ni ele geçirmesi ve kendi dengesini kurması yüzünden küle dönüşmüştür.Dünya üzerinde kalan Black Widow, Kaptan Amerika, Thor ve Hulk kendi yaslarını tutmaktayken, Iron ve Nebula ise kontrol edemedikleri bir uzay gemisinin içinde, uzay boşluğunda sürüklenmektedirler. Ancak Kuantum Bölgesi'nden çıkmanın bir yolunu bularak Avengers ekibinin kalan üyelerine giden Ant-Man, yeni bir umut ışığı olacaktır. Önem verdikleri şeyleri kaybetmiş olan kahramanlarımız için intikam vakti gelmiştir. 356.000.000$ bütçeli film yaklaşık 2.796.255.000$ hasılat elde etmiş.
Sinema tarihinin en uzun soluklu film serilerinden biri olan Marvel Sinematik Evreni (MCU) şahane bir sonla seriyi tamamladı. 11 yıl ve toplamda 22 filme yayılan temelleri Iron Man ile atılan zincirleme maceralar silsilesi bu filmle son buldu. Sadece captain marveli bildiğin harcamışlar önceki filme gerek bırakmamışlar. Ama olsun başarılı bir final.



Avengers: Endgame (2019) on IMDb





Serinin Diğer Filmleri
Avengers: Endgame

İlişkili Diğer Filmleri Marvel Yazısından Takip Edebilirsiniz







0 yorum:

Yorum Gönder