Blogger tarafından desteklenmektedir.

24 Mart 2020 Salı

Cebimdeki Yabancı

Cebimdeki Yabancı


Yapımı : 2018 - Türkiye
Tür : Gerilim, Komedi
Süre: 96 Dak.
Yönetmen : Serra Yılmaz
Oyuncular : Serkan Altunorak, Belçim Bilgin, Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu, Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu, Şükrü Özyıldız




7 eski ve yakın arkadaş bir akşam yemeğinde bir araya gelirler. Yemek sırasında bir oyun oynamaya karar verilir.  Oyun kuralları gereği hepsi telefonlarına gelen tüm mesaj ve bildirimleri yüksek sesle okumak zorundadır. Ancak kısa bir süre sonra gizli kalmış gerçekler yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlayınca, o kadar da yakın olmadıklarını farkedecekler, yemek hiç tahmin etmedikleri bir noktaya varacaktır. Cebimdeki Yabancı filmi, 2016 yapımı Perfetti Sconosciuti'den esinlenerek çekildi. Film yaklaşık 11.000.000 TL hasılat elde etti.
Şu zamanlarda yemek tarifi programları bile bu filmden daha çok mekanda çekiliyor düşüncesi gelse de akla izleyeni abondone halde bırakan bir senaryo. Öncelikle içeriğinde aldatma olan hiç bir filmi tasvip etmiyorum. O yüzden izlemeyin. Ama bu filmin hakkını vereyim herşey bir oyun mu değil mi soru işareti bırakması dahiyce bir senaryoyu gösterdiğinde bizim türkler bunu akıl edemez diye düşündüm meğersem ve tabiki uyarlama bir filmmiş. Dolayısıyla filmden hoşunuza gidecek herşeyinde çakma olduğunu öğrenince insan tavsiye edesi gelmiyor açıkçası. Bu arada film komedi falan değil.




Cebimdeki Yabanci (2018) on IMDb









0 yorum:

Yorum Gönder