Blogger tarafından desteklenmektedir.

23 Eylül 2012 Pazar

DÜNYAYI KURTARAN ADAMIN OĞLU

DÜNYAYI KURTARAN ADAMIN OĞLU

Yapım: 2006 - Türkiye, 
Tür: Bilim Kurgu,  Aksiyon,  Komedi,  Romantik, 
Süre: 110 dakika
Yönetmen: Kartal Tibet, 
Oyuncular: Sinem Kobal, Cüneyt Arkın, Mehmet Ali Erbil, Alp Kırşan, Ayşen Gruda, Burak Hakkı, Didem Erol, Burcu Kara, Burak Sergen, Yavuz Seçkin, Haldun Boysan, Günay Karacaoğlu, Pascal Nouma, Ali Erkazan, Şebnem Schaeffer, Veysel Diker, Deniz Seki, Hakan Vanlı, Ferdi Kurtuldu, Misak Toros, Berda Ceyhan, 




Yıl 2055... Dünyayı Kurtaran Adam'a yenilen Uga (Burak Sergen), intikamını almak için dünyaya gelir ve bir zamanlar onu alt eden adamın oğlu Zaldabar'ı (Mehmet Ali Erbil) kaçırır. Uga, Zaldabar'ın bir ikiz kardeşi olduğunu bilmemektedir.
Dünyayı Kurtaran Adam (Cüneyt Arkın) da kaçırılan oğlunun ardından uzaya çıkmış, yollara düşmüş, uzayın derinliklerinde kaybolmuştur.
Aradan yıllar geçer, bu arada uzaya giden ilk Türk Gökmen (Burak Hakkı) uzayda kaybolmuştur ve ondan haber alınamamaktadır. Dünyada kalan ve astronot olarak yetiştirilen Dünyayı Kurtaran Adam'ın diğer oğlu Kartal (Mehmet Ali Erbil) Gökmen'i bulmak için görvlendirilir ve onu bulmak için uzaya gider.

GORAnın aynı senaryo ve efektleri sanki gibisi. İzlemeyerek çok birşey kaybetmezsiniz ama boş beleş zamanınız çoksa izlenebilir de.








0 yorum:

Yorum Gönder